Ana Mrkobrada

Ana Mrkobrada - Arhitekta i dizajner enterijera

Diplomirani inženjer arhitekture sa višegodišnjim iskustvom i licencom odgovornog projektanta. Učestvovala sam u izradi više projekata u zemlji i inostranstvu, i kao saradnik i kao projektant. Svakodnevno sarađujem sa kreativnim ljudima u oblasti arhitekture i bliskih struka sa kojima doprinosim formiranju kvalitetnijeg okruženja, životnog i poslovnog prostora.

Verujem da bi dizajn trebalo da govori o klijentu. Filozofija i senzibilitet klijenta tumače se kroz izgrađeno okruženje,pa je i sama arhitektura autentičan odraz jednog društva u svome vremenu.

Dobar dizajner bi trebalo da ispriča priču o objektu i o investitoru,povezujući u istom prostoru potrebe i želje klijenta, predlažući mu funkcionala i originalna rešenja a pritom poštujući budžetska ograničenja, važeće propise i predviđene rokove.

Usluge

  • Projektovanje objekata
  • Dizajn i izvođenje enterijera
  • Projektovanje i izvođenje rasvete
  • Projektovanje spoljnog uređenja
  • 3D vizuelizacija prostora
  • "Fancy Cribs" dizajn
  • Autocad drafting
  • Saveti i konsultacije
Usluge

Projektovanje objekata

Podrazumeva funkcionalno i elegantno planiranje prostora, izrade skica i mogućih varijanti, razradu idejnog rešenja i glavnog projekata, sa svim potrebnim grafičkim prilozima.

Dizajn i izvođenje enterijera

Skladna i funkcionalna dispozicija nameštaja, pažljivo osmišljeno osvetljenje, boje i materijali završne obrade u skladu sa potrebama i afinitetima klijenta, doprineće personalizovanom prostoru po vašoj meri.

Projektovanje i izvođenje rasvete

Osvetljenje je jedan od najbitnijih faktora u uređenju prostora zbog čega mu pridajem poseban značaj. Prema proračunatim potrebama osvetljaja prostora,a u saradnji sa najpoznatijim svetskim brendovima, možete svom prostoru dati autentičan pečat.

Projektovanje spoljnog uređenja

Vaša dvorišta i terase mogu izgledati atraktivno i glamurozno, biti prijatnija i udobnija za boravak vaših ukućana i prijatelja. Planiranje ambijenta se ne završava unutar zidane strukture već zajedno sa užom okolinom čini jedinstvenu celinu.

3D vizuelizacija prostora

Često postoji potreba da se tokom dizajniranja prostora investitoru predlože različite varijante, pa je pomoću trodimenzionalnog prikaza klijent u mogućnosti da bolje sagleda prednosti i nedostatke rešenja.

Izrada animacija

Kada je potrebno kretanjem kroz prostor prikazati detaljnije svaki njegov aspekt, možete zatražiti izradu animacije u vidu kraćeg video zapisa.

“Fancy Cribs” dizajn

Kada vam je potreban potpuno nesvakidašnji, ultramoderan dizajn koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Autocad drafting

Arhitektama preopterećenih kapaciteta a u kratkim rokovima, dizajnerima, inženjerima i konsultantima nudim outsourcing rešenje za profesionalnu izradu grafičkih priloga.

Saveti i konsultacije

Kada vam je potreban kraći savet, možete poslati skicu vašeg prostora i pismo sa potrebama i željenim promenama. Rado ću predložiti nekoliko različitih varijanti rešenja!

Projekti

Svi projekti na kojima sam učestvovala zasnovani su na potrebama klijenata, međusobnoj razmeni ideja i usaglašavanju dizajna, predviđenog budžeta i postavljenih rokova.

test

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili ste zainteresovani za saradnju i neke od usluga koje nudim, slobodno me kontaktirajte.

Email: [email protected]

Thanks for downloading!

Top